Enhancement the fermentation of lactose- whey using genetically modified strains of Lactobacillus

Publication year 2009
Availability location معهد بحوث تكنولوجيا الأغذية - 9 شارع الجامعة _جيزة_مصر
Availability number
Organization Name
Country Egypt
External authors (outside ARC)
    علياء على أحمدعلى درويش قسم البان
    كوثر سعد قش أستاذ الوراثة - كلية الزراعة
    خليفه عبد المقصود زايد أستاذ ورئيس مجلس قسم الوراثة
    إيهاب عبد الباقى يوسف عيسوى باحث أول بقسم الألبان - معهد بحوث تكنولوجيا الأغذية- مركز البحوث الزراعية , الجيزة
Agris Categories Agro-industryDiet and diet-related diseasesHuman nutrition - General aspects
AGROVOC
TERMS
Biological differences. Cheese. Cheesemaking. Fermentation. Fermentation industry. Lactobacillus. Lactose. Milk. Milk products. Whey.
Publication Type Master Thesis