|
Enhancement the fermentation of lactose- whey using genetically modified strains of Lactobacillus
|
|
Publication year |
2009
|
Availability location |
معهد بحوث تكنولوجيا الأغذية - 9 شارع الجامعة _جيزة_مصر
|
Availability number |
|
Organization Name |
|
Country |
Egypt
|
External authors (outside ARC) |
علياء على أحمدعلى درويش
قسم البان
كوثر سعد قش
أستاذ الوراثة - كلية الزراعة
خليفه عبد المقصود زايد
أستاذ ورئيس مجلس قسم الوراثة
إيهاب عبد الباقى يوسف عيسوى
باحث أول بقسم الألبان - معهد بحوث تكنولوجيا الأغذية- مركز البحوث الزراعية , الجيزة
|
Agris Categories |
Agro-industryDiet and diet-related diseasesHuman nutrition - General aspects
|
AGROVOC TERMS |
Biological differences.
Cheese.
Cheesemaking.
Fermentation.
Fermentation industry.
Lactobacillus.
Lactose.
Milk.
Milk products.
Whey.
|
Publication Type |
Master Thesis
|